recenze - fashion

11. november 2012 at 16:47 | D. |  Recenze
háj:).dnes jsem myslela,že se zabiju.ale fakt,tou nudou,tim počasim,už mi to všechno leze krkem.
nevím co mám dělat,nic mě nebaví.měla jsem jet s bratrem do toho kina,ale vše totálně zabraný ,to víte jednou za x let dali kino za 50 kč,tak to je hned fuč.ted se jdu vykoupat a máma mi zkusí něco udělat na hlavu..:D pak budu koukat na další horor už asi 500 do sbírky.no a večer na talent.
oujé,konečně jsem zase něco vymyslela!napadlo mě dělat recenze na moje oblíbené oblečení.:)
vždycky bych to vyfotila ,popsala apod..:) co vy na to?) myslíte,že to je dobrý nápad?:)
pište,jak se vám to líbí,aby to mělo cenu dělat..;)) co nejdřív se můžete těšit na první 'kus hadru'.:D*
zdroj oddělovače:graphica.blog.cz
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 K. K. | Web | 11. november 2012 at 16:56 | React

Když se tak moc díváš na ty horory tak by si mi mohla nějaké doporučit, viděla jsem jich pár, ale všecky jsou na jedno brdo, tak jestli znáš nějaký dobrý ... :)
S ta recenze je podle mě dobrý nápad! ;)

2 just-girly-things just-girly-things | Web | 11. november 2012 at 17:13 | React

[1]: koukni se do archivu článků,nedávno jsem jich sem pár psala;))

3 K./my-world-k K./my-world-k | 11. november 2012 at 17:15 | React

Já tohle počasí taky nemám moc ráda:/

Info pro tebe: Ahoj tady Katiexx(ted už jen K.) z blogu friend-tera na tomto blogu se budu pokoušet obíhat ale budu ráda když se podíváš na můj nový blog:http://my-world-k.blog.cz/ a okomnetuješ a zítra se zapíšeš do sbének:-)))Všechny tvoje komentáře vřele oplatím;-) BTW: z friend-tera asi také jako TeSs odcházím;)

4 Smíšek Smíšek | Email | Web | 11. november 2012 at 18:22 | React

To by bylo fááájn :) Ráda bych nahlédla do tvé šatní skříně :)

5 Cácores^ Cácores^ | Web | 11. november 2012 at 18:36 | React

jo, je to super! :))) těším se na recenze! :))

6 Šárka) Šárka) | Web | 11. november 2012 at 18:56 | React

jo, to je dobrý nápad!:)) jinak ta animka je krásná:')♥

7 telrika telrika | Web | 11. november 2012 at 19:29 | React

Já se dneska taky nudila a i na netu což se mi moc nestává :D.Kino za 50 Kč aha :D
To je super nápad s tím oblečením přemýšlela jsem že tohle udělám s oblečením které jsem si koupila v létě což je většina mojí skříně :D takže to určitě fotit nebudu :D

8 Katherine Katherine | Web | 11. november 2012 at 19:56 | React

Super nápad :) .. už těšíím ;)

9 ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ ╰ ℬσɴɪᴛkα´s pℓαcℯ ╮ | Web | 11. november 2012 at 20:52 | React

Ja sa tiež chystám do kina :) V piatok :D

10 Carlos Carlos | Web | 12. november 2012 at 15:53 | React

mě taky poslední dobou nic nebaví.. jsem pořád unavená a taková znuděná. :// a už mi to začíná lézt krkem. XD
ty recenze na oblečení jsou dobrý nápad. ještě jsem to na žádném blogu neviděla, takže je to zase něco nového. (:

11 Terez Terez | Web | 12. november 2012 at 16:59 | React

Taky mám na blogu recenze na oblečení :) těším se

12 Tessule Tessule | Web | 13. november 2012 at 15:46 | React

ten oddělovač je úžasnej♥jojo to je super nápad!:)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement