recenze • Oko

28. january 2013 at 15:32 | D. |  Recenze
áhoj:).tak jak jste přežili pondělek?:X já vubec nemohla usnout;/.a ráno se mi nechtělo z postele,jako vždy .-_-
ve škole je to na hovno,ten mizera mi dá 4ku ze zemáku,takže bezva!:/
za chvíli jdu ke kámošce;)..
tak jsem si pro vás dnes připravila recenzi ,na úplně skvělý horor.
přišla jsem na něj na blogu dark-sayu.blog.cz :-).jdeme na to.

OKO

Drama / Fantasy / Horor


jiní hodnotí :
Když operatér Wag dovolí dívce sundat obvazy z očí, začíná Mun znovu objevovat svět kolem sebe: svou tvář v zrcadle, předměty, lidi kolem sebe. Zároveň však zděšeně zjišťuje, že se z pozvolna se rozptylující mlhy vynořují i věci, které nevidí nikdo jiný než ona: stínové přízraky a události, jejichž smysl jí uniká a které ji stále trýznivěji pronásledují. Zdá se, že se scházejí všude tam, kde má někdo zemřít. Munin svět se mění v mučivou, nepochopitelnou noční můru. Když se Mun vrátí z kliniky domů, babička a sestra vše přičítají šoku z nové situace. Zprvu si to myslí také operatérův mladý synovec, psycholog Lo, který měl dívce původně pomoci adaptovat se na její "nový" smysl a který se do ní zamiloval. Mun ho však přesvědčí, že její problémy souvisejí s osobou neznámého dárce, který jí předal své přízraky a traumata. Stopa dívku a Loa zavede do thajského Bangkoku, kde vyhledají matku mladé ženy, jež spáchala sebevraždu a jejíž oči teď Mun nosí. Mun cítí, že je na dosah odhalení démonů cizí minulosti. Postačí, když znovu prožije tragické okamžiky ze života nešťastné vesničanky Ling Chiu Wai, aby získala právo na vlastní pohled na svět?
můj názor :
takový typ hororu,už jsem dlouho hledala.určitě nelituji toho,že jsem sa na to koukla s kámoškou.
je tam dost lekavých scének,při kterých jsme hrozně řvali,až k nám zase přišla máma,co jančíme.:D
ten konec už mě ani tak moc nebavil,tak jsme ho přetáčeli...ale jinak celý horor,se mi líbil!:)
proto doporučuji se na něj podívat..je takový ,ne krvák,ale spíš ten duchovní..snad víte co myslím.;)
tomuto hororu dávám 95% ,protože jak říkám - konec už mě tolik nebavil..-.-


:X:D
 

Be the first one to judge this article.

Poll

Máš ráda Justina Biebera?:)*

Yes! 28.6% (448)
Nevadí mi. 24.8% (389)
Moc ho nemusím. 22.9% (359)
Nesnášim ho! 23.7% (371)

Comments

1 Lia Lia | Web | 28. january 2013 at 15:49 | React

Tak tenhle horor neznám ale až budu mít chuť se bát tak ho zkouknu :) jinak znáš ženu v černém ?? :) jo a v anketě jsem hlasovala že mám ráda Justina :)

2 George George | Email | Web | 28. january 2013 at 16:08 | React

Ten horor neznám a protože jsem nemocnej a nemám co dělat tak si ho asi stáhnu :)

3 Šárka) Šárka) | Web | 28. january 2013 at 16:37 | React

no neviděla jsem to no :D

4 Tessule Tessule | Web | 28. january 2013 at 17:46 | React

jejda chudino, snad si tu čtverku opravíš) já jsem neviděla ještě ani jeden horor, nějak mě horory nezajímají:)

5 Terez Terez | Web | 28. january 2013 at 17:56 | React

Neviděla jsem a nevím od určité doby na horory moc nekoukám...jen občas :/

6 Báří <3 Báří <3 | Web | 28. january 2013 at 18:11 | React

tohle jsem videla a z nikdy nechci :)

7 Gabi Gabi | Web | 28. january 2013 at 18:20 | React

Vypadá to dobře, až bude nějakej dobrovolník tak se s ním na to podívám :D sama bych to nedala, jsem hroznej srab :D :)

8 Sabí Sabí | Web | 28. january 2013 at 18:21 | React

na tenhle horor se podívám, určitě bude super ^^ jinak já šla spát až kolem 2 hodin- ale to je u mě normálka :D:D:D::D:D:D:D:D:DD♥

9 Martinka.:) Martinka.:) | Web | 28. january 2013 at 18:32 | React

Jo,ten film jsem viděla.:) byl fajn,ale moc jsem se u toho nebála.:P

10 Gabuna Gabuna | Web | 29. january 2013 at 9:42 | React

Sicee to vypadá dobře,ale nesnášim horory:D
Ale poradím to mojí ségře,ta je miluje..:)

11 Damnie. Damnie. | Web | 29. january 2013 at 15:33 | React

Na horory nekoukám a tenhle vypadá fakt hnusně :D

12 Ann xP Ann xP | Web | 29. january 2013 at 15:55 | React

:D Fůůů! :D Tak na to bych se nekoukla -_- :D

13 jessie jessie | Web | 29. january 2013 at 16:18 | React

ten vypadá lákavě.. možná kouknu:)

14 Angie♥ Angie♥ | Web | 29. january 2013 at 16:46 | React

Taky sem dostala 4 ze zemáku -_- plácni to :D :D :333

Miluju horory :3 (y)

15 D. D. | Web | 29. january 2013 at 17:09 | React

[14]: plácnem!!:D:3*

16 Adél Adél | Web | 29. january 2013 at 18:11 | React

Neviděla jsme :OO

17 TeSs TeSs | Web | 29. january 2013 at 18:13 | React

Ten film jsem neviděla asi si ho ani neskouknu horory zrovna není můj šálek :DD

18 RobertBus RobertBus | Email | Web | 28. november 2017 at 16:54 | React

Doctor Who is now considered a British Institute and has come a long way since it first aired on November 23rd 1963. The very first show saw the Doctor travel 100,00 years into the past to help some dim cavemen discover light. After 26 seasons and seven Doctors later the series came off our screens in 1989 much to the disappointment of the huge devoted fanbase. In 1996 an attempt was made to revive Doctor Who but it wasnt until June 2005 when it came back with a vengeance with Christopher Eccleston as the ninth Doctor that put the series back on the map as it were. It then went on for 5 years with David Tenant portraying the Doctor until 2010 when Matt Smith took over the role. Today it is still a great family show and has attracted many new fans.
<a href=https://www.cialissansordonnancefr24.com/commande-de-cialis-en-france/>https://www.cialissansordonnancefr24.com/commande-de-cialis-en-france/</a>

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement