recenze • smsung galaxy s duos

14. january 2013 at 19:00 | D. |  Recenze
zdravím:).tak jak se máte?co škola?já dnes dostala dvě 1 z př a ch a jednu 5 ze zemáku.to se dalo čekat.nejhorší učitel na světě:-).lepší už to nebude.jsem zvědavá,jestli mi dá šanci si opravit tu známku co mi vychází na výzo.
jinak zas nestíhám ještě se musím učit na fyziku,píšeme z matiky a ještě pololetku z češtiny .
takže frmol:D.držte palce at mi vše dobře dopadne:-)*.
napadlo mě udělat recenzi na SVŮJ vlastní mobil,jako jsem to viděla na hodně blogách).

SAMSUNG GALAXY S DUOS

takže tento telefon jsem dostala k vánocům.jsem s ním na 1oo% spokojená,nemám s ním žádné problémy.
foťák - nemluvně.:D fotí fakt luxusně s bleskem jsou fotky kvalitní,jak s normál foťákem,pro mě.
android - je tam.♥ všechny hry ,aplikace apod. si tam můžu stáhnout..třeba 1oooooooooooooooo věcí.(skype,instagram,atd.atp.)
kvalita ,- barvy,apod..displeje jsou dokonalý,proto mě hned zaujal v obchodě).já mám bílý,měli i černý,ale ty se mi nelíbí.sice je na něm už vidět pár škrábanců,ale co nadělám...-_-
dobrý je,že tam mám kontakty,jakoby všechny z fb ..)
wifi - tam samozdřejmě je,což je pro mě hoodně super,jelikož jsem ji na starý křapce neměla:D.
písničky - dokonale přehrávají..)) no a to je asi tak vše:).prostě,pro mě je tento telefon nej a miluju ho♥.
k narozkám si budu přát nějaký krásný obal,růžový,nebo fialový + růžový,nebo fialový sluchátka:).
za to jsem ještě ráda,že si můžu dokupovávat takle různý obaly.)
no to by bylo asi tak vše..jen jsem chtěla říct,že je to nejlepší telfon,už jen ,protože je od SAMSUNGU.
nejlepší značka).tak zatím:).
•jaký máte telefon vy?
•jak dlouho ho máte?
•jste s nim spokojeni?
kdo chcete můžete mě follownout na instagramu,dyštak follownu z5)).TADY.
tak se mějte,pokusím se zase co nejdřív napsat!:)

 

Be the first one to judge this article.

Poll

Máš ráda Justina Biebera?:)*

Yes! 28.6% (448)
Nevadí mi. 24.8% (389)
Moc ho nemusím. 22.9% (359)
Nesnášim ho! 23.7% (371)

Comments

1 ©PT-4Fans| Sunny ©PT-4Fans| Sunny | Web | 14. january 2013 at 19:05 | React

Mám Samsung Galaxy, ale Ace :D A tiež ho milujem :D a mám od Vianoc :D :D

2 Katherine Katherine | Web | 14. january 2013 at 19:28 | React

Můj telefon je hTc - one v
taky jsem ho dostala k Vánocům (nečekanej ale krásnej dárek;)
a je naprosto super !! ;D
držím palce ať máš samí jedničky :)

3 Sabí Sabí | Web | 14. january 2013 at 20:27 | React

samsung galaxy mini
od vánoce:D:3
Nejlepší:D:-*
ať ti ten zasranej učitel nechá to opravit-.- přeju ti aby si měla samé jedničky:D:-*

4 Ryan Ryan | Web | 14. january 2013 at 20:34 | React

Mám ještě starou šockou k ničemu zbytečnou tlačítkovou nokii c5 :D
1 rok
No uplně straašně mega spokojená :DD
A přeji si Samsung Galaxy Ace :3

5 Kami Kami | Web | 14. january 2013 at 21:36 | React

Vypadá dobře, taky bych takovej nějakej chtěla:)
No, já mám cha:D co já vím jak se přesně jmenuje? :D no tenhle dotykovej křáp:
https://interlink-static.tsbohemia.cz/samsung-s5230-gt-s5230diaxez-_i154325.jpg
přijde mi jakoby to byl první dotykáč co vzniknul :'D takej primitiv no :D.
je celkem pomalej,ale já si nestěžuju,ze začátku jsem chtěla hodně android když to tak začalo frčet,ale tedkon mi nic nechybí a zas tak moc ho nechci,jen bych chtěla kvalitnější foták.Mám tenhle mobil od minulých vánoc.A k Vánocům co budou chci foták takže mobil zatím furt ne, no mně to stačí :D.
instagram je pouze přes mobil žejo?:D jakože nejde ho mít na netu ne?:)

6 Terez Terez | 15. january 2013 at 14:48 | React

Sansung galaxy mini 2
Od Vánoc
nejužasnější :D

7 Ann xP Ann xP | Web | 15. january 2013 at 15:58 | React

Pěkný mobil ;)
Já mám samsung poškrábanou sračku :D A je na piču :DD

8 Tessule Tessule | Web | 15. january 2013 at 17:02 | React

držím palce!:) samsungy jsou jedny z nejepších mobilů:) vypadá hodně dobře:) já mám Samsung Star 5230, má ho už tak 2 roky) není na něm wifina, na hovno no:D jako spokojená jsem, ale chtěla bych nový:) možná poprosím naše za výzo, ale ne pololetní až konečné protože jsem na vánoce dostala noťas:D

9 Đenny Đenny | Web | 15. january 2013 at 19:58 | React

Samsung galaxy ace
už to bude pomalu rok
Moooc:D♥ (i když už se mi tolik nelíbí:D)
btw:Ten mobil má kámošky, a je mrtě!:D:O

10 Kecka Kecka | Web | 15. january 2013 at 20:12 | React

Pěkný mobil :) Já mám takovou šunku..:D

11 Monča Monča | Web | 16. january 2013 at 13:01 | React

Musí být skvělej! =)

12 Adél Adél | Web | 16. january 2013 at 17:52 | React

•Nokia C 300 ten růžový jak ses ptala :3
•Teďka asi 2 roky :P
•Néé zmrd mi začel blbnou. Vypíná se a seká se . Jsem už nadávala ,že ho dám nějakým Cikánům :XXX !! :DDD

13 eternalsolitude-rpg eternalsolitude-rpg | Web | 16. january 2013 at 18:06 | React

Ak máš instagram tak ma followni follownem naspäť volám sa tam pista12300 :D teraz som začal díky :D A ináč fajn mobil :D

14 Kecka Kecka | Web | 16. january 2013 at 19:15 | React

Já instagram nemám, takže nemůžu..:/

15 MoliŁou MoliŁou | Email | Web | 16. january 2013 at 20:12 | React

Já v tom největším frmolu před výzem jsem doma.. a co všechno ve škole píšou.. to je hrůza, jsem zvědavá jak to budu dohánět.

Jinak zítra mi přijde telefon HTC desire C .. teším se na něj a jsem na něj zvědavá :D Ted mám LG KP500 a je starej a hroznej :D bléé :D

16 Elizabett Elizabett | Web | 17. january 2013 at 14:01 | React

taky bych takovej chtěla. já mám Nokii tu krabici starou blbou :D ale naši mi teď na přímaky budou kupovat kvalitní noťas, takže na mobil si budu muset počkat :D

17 little annien. little annien. | Web | 17. january 2013 at 16:49 | React

ten vypadá fakt dobře:3
joo , samsung je nejlepsi<33

já mám starej křáp , úplně oprýskanej , ale ještě fachčí , písničky hrajou , foták fotí , smsky posílaj , tak je to cajk:DD mám ho rok a půl a spokojená s ním nejsem:D:/

18 jessie jessie | Web | 17. january 2013 at 20:05 | React

jo, je to super:) a je hezký jak si to pamatuješ:')))
podle toho co píšeš určitě dobrý telefon:) ale já spíš na Nokie, mám Nokia Lumia 610 od vánoc a jsme spokojená:D:)

19 říkej mi jak chceš. říkej mi jak chceš. | Web | 18. january 2013 at 13:09 | React

já jsem dostala k vánocům mobil a moc mi nevyhovuje:)

20 Liza Tomhar Liza Tomhar | Web | 19. january 2013 at 12:07 | React

Iphone 4S
od prázdnin
Miluju ho .. a ne jen proto že je to apple, prottě je to můj nunánek .. :D

Nemůžu najít nic kde bych mohla být affs .. ale hrozně mě tvůj blog baví takže jestli by jsi mě chtěla přidat prosím napiš mi na blog .. dky .. :)

21 TeRush TeRush | Web | 19. january 2013 at 12:59 | React

Nokia Asha 311
ani ne měsíc > od vánoc :D
jojo, až na to že nemá android ale nevadí :P

22 TeSs TeSs | Web | 20. january 2013 at 18:44 | React

Nokia X6
Příští Vánoce to budou 3 roky ;)
Dcl jo až na to že je hrozně tlustej :D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement