recenze • Grave encouters 2

11. february 2013 at 17:18 | D. |  Recenze
ahojte:*.omlouvám se,že jsem včera nic nepřidala,ale nechtělo se mi.:D) to určo znáte.jinak si můžete všimnout,že mi nahoře přibyly nové affs,budu ráda ,když si mě napíšete taky.:)

v pátek jsme ve škole udělali s klukama takovou diskuzi o hororech:D ,tak nám nějaký poradili a kámoška se hned v pátek stavila a skoukli jsme je.popravdě nejlepší byl tento,proto na něj dělám recenzi.

GRAVE ENCOUTERS 2

HOROR


jiní hodnotí :
Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali.
mé hodnocení :
tak jelikož já jsem spíše na ty horory duchovní či tak,tak ho musím fakt pochválit!(yy)
pořádný 'bruntál' se začal dít až po 3o minutách .. až když se vydali do té léčebny..tam už to bylo fakt děsný .
prostě strašili tam ty duchové..nějací satani..takový hlasy ďabelský...:x humáč.vyplývá z toho,že prostě nějaký posedlý chlap se svou partou chce natočit film..s tím vším co je tam různě strašli..aby za to měl samozdřejmě peníze..ale když už se to zčíná pomalu víc a víc rýsovat a hnusit,tak se jim to nelíbí a chtěj pryč..vše je to honí..různě ..až teda sednout do auta a vrátí se z5 do hotelu,kam se ubytovali.když se vracejí ze svého pokoje jedou výtahem a zničeho nic zase vyskytnou tam kde byli,trochu jsem nepochopila..jedou zmáčknou nějaký číslo a jsou zase v ty psychiatrii *-*.různě se snaží ven..ale nic.pak narazí na nějakýho zarostlýho starýho člověka,co už tam žil fakt dlouho.tak jim chtěla ukázat cestu ven,ale nic tam nebylo .vlastně je jen celou dobu využíval..okradl je..a pak začali na zdi ti duchové psát,pokud se chce dostat ven,(ten chlap,co už tam je asi 1o let) že jim musí ukradnout ty filmy všechny..celou tu kameru prostě na kterou to všechno natáčeli..tak se o to pokusil,ale ten jeden chlap co do toho byl zažraný a šlo mu o ten film ho přepral.zabil ho.nakonec byl na živu jen on a jeho holka.řekl,jí,že celou dobu mu šlo o ten film a že ji taky zabije.prostě byl to doho hrozný blázen,šel už přez mrtvoly:D.rozkopal ji hlavu a zabil.u konce ho zatkli a odvezli tam jim vše řekl,a byl štastný,že film natočil ,vubec mu nevadilo,že jeho kamarádi umřeli,valstně o to mu celou dobu šlo!:/to je opravdový horor!to miluju,doporučuji!!
hororu dávám 96 % protože,se to všechno začalo dít až po pul hodině..zbytečný čas ..*,*
určo si ho stáhněte:).
tady nějaké fotečky:D.
ps.:nekoukejte se na to sami!mě by fakt mrdlo,kdybych byla sama!!:XX je to spíše pro ty silné lidi,co něco vydrží!:D


fuj ten vozejk!:XX


hehehe:D://!

kamoska^
•viděli jste ho?:)
•stáhnete ho?:)


 

Be the first one to judge this article.

Poll

Máš ráda Justina Biebera?:)*

Yes! 28.6% (448)
Nevadí mi. 24.8% (389)
Moc ho nemusím. 23% (361)
Nesnášim ho! 23.6% (371)

Comments

1 K. Lee K. Lee | Web | 11. february 2013 at 17:38 | React

Tak ty fotky to je mazec jako :DD

2 TeSs TeSs | Web | 11. february 2013 at 18:14 | React

Neviděla ;)
No nwm nwm jako podle obrázků to bude asi strašidelné a na to já fakticky nejsem ;)

3 nikdo nikdo | Web | 11. february 2013 at 19:15 | React

Fuj :D ty obrazky sou vážně děsivý, nemůžu na takhle hard filmy koukat (i presto ze sou to jen filmy) protože mam pak vždycky takový sny :( ta druha fotka mě stejne nejvic děsí, určitě tam pak něco baflo :D

4 M. M. | Email | Web | 11. february 2013 at 19:19 | React

Horory nemám moc ráda. :D Potom se mi v noci zdá že sem hlavní postava v tom filmu.:D

5 Šárka) Šárka) | Web | 11. february 2013 at 19:22 | React

jo byla to fakt mrdička!:D

6 r3d3yes r3d3yes | Web | 11. february 2013 at 19:53 | React

dvojku jsem ještě neviděla :D ale vzpomínám jak jsem spala v obejváku když jsem se na 1koukala sama :D (bála jsem se jít do postele :D:D:D:D:D)

7 Kami Kami | Web | 11. february 2013 at 20:19 | React

fuj,mazec:D ty fotky blee,nemam rada horory,bojim se jich :D:(

8 Ryan * Ryan * | Web | 11. february 2013 at 20:50 | React

Jako někteří řikají že grave excounters nejstrašidelnější :D takže nevím jako nebojím se ale o pulnoci to asi nezkouknu :D

9 ▲ ℳяs Vɑɴє𝓈𝓈 ℓєpi𝚍ℓo. ▲ ▲ ℳяs Vɑɴє𝓈𝓈 ℓєpi𝚍ℓo. ▲ | Web | 12. february 2013 at 10:36 | React

neznám)) beru tě do affs :D

10 °Hope °Hope | Web | 12. february 2013 at 14:27 | React

jako vypadá to hodně dobře ;P asi stáhnu

11 K. Lee K. Lee | Web | 12. february 2013 at 14:49 | React

Jojo, to jsou!

12 Elizabett Elizabett | Web | 12. february 2013 at 14:50 | React

horory nemám ráda, sem vždycky podělaná až na hlavě :D a jak vidim ty fotky, to mi stačí :D

13 N... N... | Web | 12. february 2013 at 15:31 | React

ne tak tohle neznam a snad ani moc nechcu!!!!! :))))

14 Terez Terez | Web | 12. february 2013 at 16:00 | React

uvidím,ale ty fotky mluví za vše :D

15 Ann xP Ann xP | Web | 12. february 2013 at 16:10 | React

Tfuj :D Já se bojím už těch fotek! :D

16 Martinka.:) Martinka.:) | Web | 12. february 2013 at 16:24 | React

Já bych si nejdřív chtěla pustit jedničku a pak tudle dvojku,ale rozhodně v nejbližší době se k tomu chci dostat!:))

17 George George | Email | Web | 12. february 2013 at 16:50 | React

ty fotky :DDDDD

18 nikdo nikdo | Web | 12. february 2013 at 17:12 | React

všechno bude, a bude to spravne nacasovane!!.)))

19 anettes anettes | Web | 12. february 2013 at 17:21 | React

Já na horory vážně nejsem:) koukám na ně jen výjmečně se ségrou! A naposled jsem zkoukla horor až do konce a to bylo o prázdninách a koukala jsem na něj s klukem:)

20 Sabí Sabí | Web | 12. february 2013 at 18:08 | React

já se na to budu dívat sama!:DD jinak viděla jsi grave encouters 1 ? protože já si jdu teď stahovat oba dva díly:D:3

21 †SuicidePsychoMonstrum† †SuicidePsychoMonstrum† | Web | 12. february 2013 at 18:12 | React

Od doby co jsem viděla jedničku a ne jenom jednou se na druhý díl třepu jak feťák na piko jenže nemám na to s kým se podívat a sama nemám odvahu :D přijeď ke mně do Ostravy prosíím! :D Chci to už vidět :P :D

22 Fley^ Fley^ | Email | Web | 12. february 2013 at 18:50 | React

určitě na něj mrknu!jdu stahovat:)

23 Anča ^_^ Anča ^_^ | Email | Web | 12. february 2013 at 19:05 | React

kruté musím se mrknout :)

24 ElenaL-Book ElenaL-Book | Web | 12. february 2013 at 19:32 | React

Tak na to se musím určitě kouknout! :D

25 Angie♥ Angie♥ | Web | 12. february 2013 at 20:28 | React

Ty kráso :D podle fotek to musí bejt fakt masakr :33 :D miluju horory tak že určo stáhnu ;DD

26 LittleBS LittleBS | Web | 12. february 2013 at 21:48 | React

nemyslela jsem založit úplně nový blog, ale že na tenhle aktuální budu psát i diy atd :)

27 Adél Adél | Web | 13. february 2013 at 12:10 | React

ty vole !:DD
tak na to se radči ani dívat nebudu !:DD

28 raspberry raspberry | Web | 14. february 2013 at 18:41 | React

Nemám odvahu ani na první díl, je to strašně strašidelné. :D

29 little-annien little-annien | Web | 14. february 2013 at 23:47 | React

ježišíí , na to bych neměla odvahu!!:D už podle těch obrázků:x:D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement